Детското здраве

Как да запазим децата здрави?

За здравето на децата се говори много и все повече родители подхождат отговорно и осъзнато, търсейки природни методи за подкрепа и профилактика. Същевременно все по-сериозни заболявания се появяват в ранна детска възраст. В тази среща-дискусия ще обърнем внимание на съвременни аспекти в детското здраве, като връзки между имунната система, храносмилателната система с нейната чревната микрофлора, алергиите и природните средства за подкрепа.

Ще поговорим за:

  • Чревно здраве – влияние на чревната флора от микроорганизми за поддържане на добро здраве и предпазване от заболявания. Пробиотици и пробиотични храни.
  • Aлергиите – какви видове са, какви са причините за поява и какъв е холистичния подход към тях. Хранителни непоносимости – скритите алергии.
  • Холистични методи за профилактика и лечение – да стимулираме лечителните способности на организма вместо да потискаме симптомите.

Заповядай да обсъдим всичко което те вълнува във връзка със здравето на децата и какви са възможностите на хомеопатията, натуропатията, Баховите есенции и др. природни методи за подкрепа.

Водещ: Мира Делчева, холистичен здравен консултант, маг. фармацевт, класически хомеопат, натуропат, Бахов консултант. Мисията на Мира е да помага на семействата да са по-здрави, енергични, спокойни, така че да развият пълния си потенциал. В консултирането си използва различни природни методи за подобряване на здравето, качеството на живот, емоционалното състояние и преодоляване на стреса, препоръки за подобряване на храненето и начина на живот.

  • Кога: 16 януари, 11.30-13.00 ч.
  • Къде: Елинорс Хаус, ул. „Цар Асен“ 33
  • Такса за участие: 20лв.
  • Местата са ограничени, предварителна регистрация на: mira@miradelcheva.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *