Антиоксидант Акай бери

Акайбери 1000mg 60+15 капсули


Цена: 24,22 лв. *
25,49 лв.

* Цена с отстъпка при онлайн поръчка от www.miradelcheva.com


 

Какво представлява Acai?

Акай(Acai berry) е тъмнолилавият плод на диво растение, виреещо в тропическите гори на Бразилия, за който е установено, че притежава ценни хранителни свойства и оказва благотворен ефект върху човешкото здраве. Приемът на Акай успешно подпомага борбата с наднорменото тегло, сърдечно-съдовите заболявания, диабета, психичното здраве, потентността. Капацитетът на абсорбиране на свободните радикали (двойно по-висок от този на боровинките) превръща Акай в максимално добрият избор за поддържане на добро здраве и тонус.
Продуктът се предлага под формата на капсули, които притежават специфичен вкус и аромат. Характерността им се дължи на съдържащият се в тях екстракт от Акай с високо ниво на качество и ефикасност.

Отпечатаната на опаковката емблема Rain Forest Safe обозначава, че суровината, използвана за производството на продукта, е с изцяло натурален произход. Плодовете на Акай се подлагат на внимателна екстракция с вода (без намесата на никакви химически разтворители), което гарантира запазването на богатия набор от активни съставки, както и съхраняване на тяхната ефективност.

  • Съдържа екстракт с висока биоконцентрация, извлечен от ‘супер-плода’ Акай
  • Препоръчителната доза за еднократен дневен прием съдържа екстракт от плода на Акай в съотношение 4:1
  • Максимално запазване на активните съставки, присъщи на плода АкайСъдейства за неутрализиране на свободните радикали
  • Поддържа нормалните нива на тонус и енергичност
  • Произведен с естествени и безвредни методи без използване на химически разтворители

Начин на употреба:

Приемайте по 2 капсули, веднъж дневно, по време на хранене. Бихте могли да приемате този хранителен продукт в комбинация с AcaiBerry Diet на Natrol.

Онлайн поръчка


Желая да закупя бр.

Съгласявам се с общите условия.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *