Детоксикация

Магарешки Бодил 525mg 60 капсули


Цена: 24,22 лв. *
25,49 лв.

* Цена с отстъпка при онлайн поръчка от www.miradelcheva.com


 

Какво представлява Natrol Milk Thistle Advantage?

Продуктът на Natrol, съдържащ екстракт от Магарешки бодил, оказва мощен антиоксидантен ефект и активно участва в грижата за черния дроб. В състава му се съдържа екстракт от семена на билката Бял трън (Silybum marianum), успешно комбиниран с други натурални съставки, осигуряващи детоксикация на черния дроб, както и елиминиране вредното влияние на свободните радикали. Наличният в продукта силимарин (флавоноиден комплекс, извлечен от семената на белия трън) оптимизира чернодробната дейност като елиминира метаболитните отпадъчни продукти. На него принадлежат и свойствата да укрепва и поддържа здравината на клетъчните мембрани, да стимулира възстановяването и подмладяването на чернодробните клетки и да осигурява антиоксидантна защита на организма.

Ефективното действие на продукта се дължи на съдържащата се в него комбинация от екстракт от Бял трън, стандартизиран до 80% силимарин и подпомагащи въздействието им билки.

  • Осигурява мощна антиоксидантна защита
  • Иновативната формула, включваща силимарин – флавоноиден комплекс, извлечен от семената на Бял трън, осигурява ефективна грижа за черния дроб
  • Осигурява ефективна детоксикация и изхвърляне на отпадъчните продукти от организма
  • Съдържанието на Natrol Milk Thistle Advantage е със 100% растителен произход
  • Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа: 525mg екстракт от семена на билката Бял трън, 420mg силимарин, 85mg екстракт от корен на глухарче, 60mg екстракт от корен на черна ряпа, 60mg екстракт от корен на репей, 60mg екстракт от джинджифил и 35mg корен от магданоз

Начин на употреба:

Приемайте по 2 капсули веднъж дневно, по време на хранене.

Онлайн поръчка


Желая да закупя бр.

Запознат съм и се съгласявам собщите условия и с политиката за защита на личните данни.


Аз съм Мира Делчевахолистичен фармацевт, специалист по класическа хомеопатия, натуропатия, детско хранене, чревно здраве и обучител по емоционално здраве. Моята мисия е да подкрепям семействата в грижата за здравето и качеството на живот, така че да развият пълния си потенциал. Вярвам, че здравето е комбинация от начин на живот, хранене, движение, профилактика на стреса и използвам природни, щадящи методи за грижа. Мога да съм ти полезна с информативни статии, обучения, програми и индивидуални консултации!

Безплатни онлайн книги! Повече за мен!Може би ще ти е интересно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *