Холестерол баланс

Гугулипид 500mg 100 капсули


Цена: 45,59 лв. *
47,99 лв.

* Цена с отстъпка при онлайн поръчка от www.miradelcheva.com


 

Какво представлява Natrol Gugulipid?

Чрез този продукт Natrol предлага стандартизиран екстракт от Гугул (Commiphora mukul) – използвано в продължение на векове от традиционната Аюрведа растение. Резултатите от съвременни изследвания недвусмислено установяват, че приемът на производния от визираното растение Гугулипид подобрява сърдечната функция, като поддържа нивата на холестерола в нормални граници.

Същността на полезното действие от приема на Гугул се състои в свойството му да влияе върху холестерола и нивата на триглицеридите. Чрез консумацията на екстракти от това растение се постига и повишение в нивата на добрия холестерол (HDL). Есенциалните вещества, присъщи на растението Гугул, се извличат от специфична лепкава смола. Мазнините, съдържащи се в това растение, са богати на активни съставки – гугулстерони.

Заради особените свойства на растението, то бива успешно прилагано и в здравословни програми, целящи редуцирането на излишни мазнини и трайно отслабване.

Чрез приема на лесна за поглъщане капсула, Gugulipid на Natrol ефективно стимулира усвояването на LDL или т. нар. ‘лош’ холестерол от кръвта към черния дроб, където настъпва процесът на неговото разграждане.

  • Ефективно съдейства за поддържане на холестеролните нива в норма
  • Подпомага нормалното функциониране на метаболизма
  • Препоръчителната доза за еднократен прием съдържа 500mg екстракт от смолата на растението Гугул
  • За приемащите понижаващи холестерола лекарства или други лекарствени средства с рецепта, е необходимо да се консултират с медицински специалист преди евентуална употреба

Начин на употреба:

Приемайте по 1 капсула два пъти дневно, по време на хранене.

Онлайн поръчка


Желая да закупя бр.

Съгласявам се с общите условия.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *