Хомеопатия за напреднали

Онлайн курс за хора с опит с лечение с хомеопатия

Ако сте от тези щастливци, които използват хомеопатия за децата и цялото семейство, не сте виждали антибиотици и лекарства от много време и се стремите да се лекувате с природни средства.

Ако сте насъбрали много хомеопатични лекарства и се чудите защо едно и също се пие един път за кашлица, следващия път за болки в стомаха или отит и искате да се ориентирате за какво се използва едно или друго лекарство.

Ако все още в началото на всяка настинка и грип се чудите какво да давате, с какво да започнете, ако ви е трудно да се ориентирате кое лекарство за какво е.

Хомеопатия за напреднали е курс за родители и не само родители, но за всички които се лекуват с хомеопатия и шуслерови соли и искат повече яснота, дълбочина и разбиране как действат лекарствата, каква е дозировката, кога се използва едно или друго лекарство.

Замислен като поредица от 4 срещи в онлайн виртуална среда, курса ще ви даде повече увереност и спокойствие при началото на заболяванията и инструменти за справяне.

Какви са акцентите:

  • Хомеопатична философия. Защо само едно лекарство? Остри и хронични болести и разлики в предписанието.
  • Дозировка – чудото на най-малката доза. Колко често се дават хомеопатичните лекарства? Разлика между лекарствата – остри и хронични лекарства.
  • Приложение на хомеопатични лекарства при температура, кашлица, грип, отит, бронхит, травми, повръщане, диария и др. остри ситуации.
  • Шуслерови соли и други природни средства за подкрепа.

Ако искате да участвате в това хомеопатично приключение, е нужно да заявите участие и да заплатите таксата от 98лв до 27.1.2019г.

Дати на провеждане: 31 януари, 7,14, 21 февруари от 19.00 до 20.30ч.

Курсът ще се проведе при минимум от 5 участника в малка група до 10 души. Ще използваме виртуална класна стая, с видео връзка, възможност за дискусия и обсъждане на случаи на участниците.

Ще се радвам да сме заедно в това пътуване!

Мира


Аз съм Мира Делчевахолистичен фармацевт, специалист по класическа хомеопатия, натуропатия, детско хранене, чревно здраве и обучител по емоционално здраве. Моята мисия е да подкрепям семействата в грижата за здравето и качеството на живот, така че да развият пълния си потенциал. Вярвам, че здравето е комбинация от начин на живот, хранене, движение, профилактика на стреса и използвам природни, щадящи методи за грижа. Мога да съм ти полезна с информативни статии, обучения, програми и индивидуални консултации!

Безплатни онлайн книги! Повече за мен!Може би ще ти е интересно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *