Морски фитопланктон

Морски фитопланктон – Oceans Alive 30ml


Цена: 75,05 лв. *
79,00 лв.

* Цена с отстъпка при онлайн поръчка от www.miradelcheva.com


 

Какво представлява морския фитопланктон?

Микроводораслите като спирулина и хлорела, са добре известни със своите здравословни и детоксикиращи ползи, но друг вид древни микроводорасли, по-конкретно някои щамове на морски фитопланктон, могат да бъдат стотици пъти по-мощни и имат дори по-дълбоки ползи.

Описание на продукта:

Подобрете качеството си на живот на дневна база с този микроскопичен, ултра мощен океански нутриент! Всяка капка от това гориво за вашето ДНК съдържа повече от 5 милиарда идентични клетки енергия, които захранват вашите митохондрии както нищо друго до сега. Това е най-добрият активатор за здраве на всички нива и е основополагащ за подобряване качеството ви на живот. Бутилката от 30 мл. е идеалната форма, за да можете да я вземате навсякъде със себе си и да получавате, прясно събрана жизнена енергия, независимо от обстоятелствата.

Състав: патентована смес от фито/нано хранителни вещества, състоящи се от Nannochloropsis Gaditana, Nannochloropsis Galasemis и концентрирани пречистени морски минерални микроелементи

Онлайн поръчка


За да се възползваш от отстъпката от 5%, въведи промо код MIRA5 директно в сайта на доставчика. Направи го още сега от бутона по-долу:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *