Органични плодове и зеленчуци

Juice Festiv


Цена: 37,52 лв. *
39,49 лв.

* Цена с отстъпка при онлайн поръчка от www.miradelcheva.com


 

Какво представлява Natrol Juice Festiv?

Органик плодове и зеленчуци в най-чиста форма. Продуктът предлага иновативен и достъпен начин за набавяне на ползите от разнообразния прием на плодове и зеленчуци. Natrol Juice Festiv представлява мощна антиоксидантна формула на базата на органична смес от ‘супер-плодовете’ акай, нар, мангостан и нони.

Чрез наличието на жизненоважни витамини и хранителни вещества този продукт предоставя пълен спектър от естествено срещащи се цветове на различни плодове с цел да извлече богатия набор от ползи, които природата щедро Ви предлага! Но с това благотворният ефект от приема на продукта не се изчерпва – той съдържа и зеленчукови екстракти, с което затваря кръга от полезни свойства и пълноценен състав.

Убедени ли Сте, че с ежедневното си хранително меню получавате всички ползи, характерни за консумацията на плодове и зеленчуци? Ако не Сте сигурни в отговора си, не проявявайте колебание в избора да опитате ефекта от приема на Natrol Juice Festiv!

Съдържанието на продукта се състои от изцяло биологични съставки. Самият термин ‘биологични’ удостоверява, че храните са отгледани без намесата на синтетични торове, конвенционални пестициди или генерична модификация. Друго важно условие за биологична съобразеност е съставките да не са обработвани с химически разтворители. Изразът ‘Произведено с биологични съставки’ корелира с категоричното твърдение, че не по-малко от 70% от съдържанието на продукта е на биологично чиста и безопасна за здравето основа.

  • Съдейства за увеличаване притока на енергия в организма
  • Подпомага активната клетъчна защита
  • Съдържа антиоксидантите бета каротин, витамин С, витамин Е и селен
  • На базата на ензимна формула подпомага храносмилането и пълноценното усвояване на плодови и зеленчукови смеси

Начин на употреба:

  • Приемайте по 2 капсули веднъж дневно, по време на хранене.

Онлайн поръчка


Желая да закупя бр.

Съгласявам се с общите условия.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *