Про Хелико

Про Хелико


Цена: 23,75 лв. *
25,00 лв.

* Цена с отстъпка при онлайн поръчка от www.miradelcheva.com


 

Какво прадставлява Про Хелико?

Хранителната добавка Про Хелико е Pylopass™ – патентован щам на Lactobacillus reuteri, който взаимодейства специфично с Helicobacter Pylori в стомаха, за да се намали бактериалното натоварване. Pylopass™ се състои от изсушени чрез пулверизиране клетки на L. reuteri.

Активната съставка на Про Хелико е Pylopass™, което представлява патентован щам на Lactobacillus reuteri, който взаимодейства специфично с Helicobacter Pylori в стомаха, за да се намали бактериалното натоварване. Pylopass™ се състои от изсушени чрез пулверизиране клетки на L. reuteri и е стабилен в широк спектър от приложения за пазара на крайния потребител.

Про Хелико има уникален начин на действие

Структурата на повърхността на Pylopass™ съдържа специални молекули, които разпознават и се залепват за повърхността на H. pyloriСлед като коагрегацията в стомаха се осъществи, целият коагрегат се изхвърля от тялото посредством храносмилателния тракт. Фигура 1 показва формирането на коагрегат при наличието на Pylopass™ и H. pylori. Pylopass™ се свързва специфично с H. pylori и не променя микрофлората в червата.

Предимства пред пробиотиците

  • Стабилност на продукта

За разлика от пробиотиците, Про Хелико се състои от инактивирани клетки, които могат да издържат на колебания в околната среда. За доставката и складирането на Про Хелико не се изисква контрол на температурата.

  • Специфичен за H. pylori

Докато пробиотиците се грижат за общото здраве на червата, Pylopass™ се свързва специфично с H. pylori в стомаха. Нещо повече, Pylopass™ не се свързва и не нарушава баланса на нормалната чревна микрофлора.

  • Устойчив в стомашни условия

За разлика от пробиотиците, Про Хелико използва механизъм, който не зависи от оцеляването в стомашната среда. Пробиотиците могат да бъдат полезни, тъй като те са способни да подменят вредните бактерии в стомашно-чревния тракт. Не е сигурно обаче дали тези живи пробиотични щамове могат да издържат на киселинната среда в стомаха. Този проблем не е предизвикателство за Про Хелико, тъй като коагрегацията зависи единствено от свързването на повърхностните структури между Pylopass™ и H. pylori.

Предимства пред антибиотиците

  • Добра поносимост

Тройните и дори четворните антибиотични терапии са неспецифични и предизвикват множество странични ефекти, като диария и нарушения във вкусовите възприятия. Про Хеликояма няма странични ефекти свързани с приемането или прилагането.

  • Без риск от резистентност към антибиотици

Изследванията показват, че броят на резистентни към антибиотиците щамове на H. pylori расте в световен мащаб. Про Хелико предлага алтернативно справяне с проблема като не допринася за антибиотичната резистентност.

Какво представлява H. pylori?

H. pylori е грам-отрицателна спираловидна бактерия, която колонизира стомаха и може да причини гастрит и пептична язва.

  • Инфекцията с H. pylori може да бъде асимптоматична преди да се развият клинични симптоми.
  • Приблизително 50% от световното население е инфектирано с H. pylori. Най-масово тя е разпространена в страни с бързоразвиваща се икономика, например в Африка, Латинска Америка, югоизточна Азия и Индийския субконтинент (полуостровен регион в Южна Азия), където разпространението й се оценява на повече от 90%.
  • H. pylori е главната причина за развитието на пептична язва. Ако тя остане нелекувана, това може да доведе до рак на стомаха.

Опаковка: 60 веге капсули.

Онлайн поръчка


За да се възползваш от отстъпката от 5%, въведи промо код MIRA5 директно в сайта на доставчика. Направи го още сега от бутона по-долу:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *