Про10Биотик

Про10Биотик 10 капс. / Pro10Biotics 10 caps.


Цена: 11,40 лв. *
12,00 лв.

* Цена с отстъпка при онлайн поръчка от www.miradelcheva.com


 

Какво прадставлява Про10Биотик?

Има множество пробиотични формули комбинация от най- различни бактериални щамове. Сред които най- често срещан е Lactobacillus acidophilus. Разбира се, не всички пробиотици са еднакви по съдържание и не всички пробиотични формули се произвеждат по оптимален начин, за да предоставят най- добрите възможни ползи.

Правилно формулирания и висококачествен пробиотик:

 • Подпомага храносмилането и по специално асимилирането на трудно смилаеми храни, към които повечето индивиди са чувствителни
 • Увеличава синтезирането на витамини от B групата и да подобравя усвояването на калций
 • Спомага за поддържане на здравословен баланс на чревната микрофлора
 • (При жените) Повишава вагиналното здраве
 • Поддържа цялостната имунна функция

Най-подходящото време за прием на пробиотик e преди закуска с чаша чиста вода. Изчакайте поне 10-15 минути след приема на пробиотик и преди приема на храна,  защото освободената стомашната киселина която ще се освободи, за да обработи постъпилата храна може да въздейства  върху „ползотворните” бактерии (средно на 5 % – 10 % от тях). Добре е да се избягва прием до 3 часа след прием на антибиотици.

Един от ключовите елементи във формулата на Про 10 Биотикс, както вече споменахме, е че трябва да съдържа ефективни бактериални щамове. Това както може да предположите е един много сложен въпрос.

Този щам се отличава с особеността, че е един от малкото бактериални видове доказал своята ефективност, като елемент от пробиотична формула.

 Какъв е този щам и кое го прави толкова специален?

Lactobacillus acidophilus DDS-1 е името на този високоефективен щам от ползотворни бактерии  и един от най-важните щамове за пробиотичните добавки. Има и други щамове Lactobacillus acidophilus, но конкретно без DDS-1, потенциалните ползи от използването на пробиотичен бленд могат да има краткотраен ефект.

Установено е, че този специфичен пробиотичен щам притежава жизненоважни свойства за човешкото здраве. Изследвания в главният университет Midwestern показват, как DDS-1 допринася за повишаване здравословното състояние на човека, благодарение на това, че се колонизира добре в човешките черва.

Изследвания и проучвания показват, че DDS-1 могат да бъдат ефективни по отношение  подобряване на човешкото здраве, защото имат следните свойства:

 • Адаптират се добре към човешкото тяло, заради човешкият си произход
 • Устойчив е на стомашна киселина и жлъчни соли, благодарение на което оцелява в червата
 • Помага за повишаване на храносмилането
 • Участва в подпомагане на имунната система
 • Допринася за поддържането на правилен баланс на чревната флора
 • Произвежда значителни количества лактаза за потенциална помощ при  лактозна непоносимост

Lactobacillus acidophilus DDS-1 е един от най-важните и необходими щамове ползотворни бактерии в една ефективна пробиотична добавка.

DDS-1 потенциално увеличава здравето и това твърдение се базира на примери за клинични проучвания и изследвания, които предоставят неоспорими доказателства за това.

Пробиотични суперщамове – Изследвания

През годините няколко проучвания са показали разностранната ефективност на DDS-1 и са спомогнали за утвърждаването на  неговата  потенциална употреба като пробиотик.  Ето няколко примера:

От главният университет Midwestern и престижният Център по Здравеопазване (2010) – проведе преглед на направени проучвания, за да се определи дали употребата на много видове пробиотици съдържащи щама  DDS-1 могат да подобрят здравето на червата.

Резултатите: След 60 дневно лечение, повечето показват значително подобрение на стомашното здраве, премахване на подуването и елиминиране  на обичайни неразположения. Според това изследване DDS-1 спомага да се създаде здравословен баланс на микрофлората в стомашно-чревният тракт.

Изследване From Gut (2003)–показва, че DDS-1 – помага да се поддържа здравословното състояние на епителните клетъчни линии,  когато се оценяват като част от пробиотичен бленд.

В изследвания на животни  DDS-1 е оценен като щам който подкрепя нормалното производство на имунните компоненти. * DDS-1 извършва това по-добре от три други щамове лактобацилус ацидофилус или Bifidobacterium bifidum.

Онлайн поръчка


За да се възползваш от отстъпката от 5%, въведи промо код MIRA5 директно в сайта на доставчика. Направи го още сега от бутона по-долу:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *