Програма Вътрешен баланс

Програмата включва 4 индивидуални консултации на теми:

  • Здравословно хранене и навици – за повече енергия и добра форма
  • Емоционално здраве – за по-хармонични отношения и връзка със себе си
  • Профилактика на стреса – за преодоляване на вредни модели и навици
  • Връщане към баланс с природни средства

Програмата цели повишаване на личната осъзнатост и отговорност за здравето и информация, за влиянията на начина на живот и психо-емоционалното състояние върху здравето, за символиката на болестите и дълбоките причини за тяхната поява. Цели промяна в начина на живот, мислене и реагиране на обстоятелствата, за оптимално физическо и емоционално здраве.

Програмата е подходяща за всеки който се чувства изчерпан, стресиран, burn-out. Препоръчва се при планиране на бременност, промяна в обстоятелствата на живот, при стресови ситуации в живота. За профилактика на заболявания и по-добро ниво на здраве и качество на живот, за по-хармонични взаимоотношения в семейството и работната среда. За повече енергия, вътрешен баланс, самочувствие и радост от живота.

Не е подходяща за хора, които търсят лесни решения, за хора които не искат да поемат отговорност за здравето си и не са готови да направят промени в живота си.

Ако желаеш да се видим лично изпрати ми повече информация за твоите оплаквания и проблеми, за които искаш помощ. Ще ти пиша как и с какво мога да ти помогна.

Провеждане: на лична среща или в скайп.

Цена на програмата: 198лв.

Записване за курсаВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *