Рибено масло от треска

Blue Ice Royal Blend


Цена: 102,60 лв. *
108,00 лв.

* Цена с отстъпка при онлайн поръчка от www.miradelcheva.com


 

Какво прадставлява Blue Ice Royal Blend?

Много велики народи имат една обща свещена храна, на която са разчитали, за да имат силни ум, тяло и дух. Могъщият римски войник всеки ден е консумирал ферментирал дроб от треска. Безмилостният скандинавски викинг съхранявал каца с такова масло пред вратата на къщата си.

Blu Ice Royal Blend се състои от 2/3 масло от ферментирал дроб на риба треска и 1/3 високовитаминно масло. Маслото от дроб на риба треска се прави много внимателно на малки партиди. Маслото е от ферментирал черен дроб на риби, които са уловени от Берингово море и Алеутския островен район на Аляска. Повече за маслото от ферментирал дроб на риба треска, може да научите тук.

Високовитаминното масло /X-Factor Gold Concentrated Butter Oil/ е добито от млякото на висококачествени производители, чиито крави пасат изключително и само на зелени и поддържани пасища. Специфичната комбинация на климат и поливни процеси, осигуряващи бързо растяща трева, са причината за оптималните нива на витамин К2 (известен още като X-factor) в маслото. Витамин К2 и останалите хранителни вещества се концентрират чрез процес на нискотемпературен специализиран процес на основата на центрофугирането.

Според проучванията на доктор Weston A. Price, когато двете съставки на Royal Blend: маслото от дроб на риба треска и  високовитаминно масло, се приемат заедно, като по този начин се осигуряват допълнителни фактори, водещи до правилно балансиране на есенциалните мастни киселини. Високовитаминното масло съдържа арахидонова киселина (АА), докато маслото от дроб на треска е богато на омега-3 мастната киселина –  екозапентаноева киселина (EPA).

Нещо повече, наситените мастни киселини в маслото подпомагат ефективното използване на ненаситените мастни киселини в маслото от черен дроб. Освен това, високовитаминното масло съдържа широк диапазон от важни хинони, включително витамин К, Е и CoQ ензими, докато маслото от черен дроб на треска е богато на витамин А и D.

Съвършената хранителна синергия се постига само с една лъжица!

Маслото от ферментирал дроб на риба треска е произведено по традиционен метод, без нагряване. За разлика от тежките индустриални усъвършенствания, използвани от други производители на рибено масло, маслото от ферментирал дроб на треска на Green Pasture се прави на малки партиди с внимателна ферментационна техника. Този деликатен процес естествено довежда до максимална бионаличност и елиминира всякакви замърсявания.

 Предимства на продукта:

  •  Синергичен ефект в полза на по-доброто усвояване на съставките;
  • Изработен от две традиционни супер храни;
  • Оптимално съотношение между мастно разтворимите витамини A, D, E и K;
  • Пълен спектър на omega-3 и 6 мастни киселини;
  • Подобрена бионаличност, благодарение на ферментация;
  • Внимателно извличане и смесване, за да се запазят ценните хранителни вещества;
  • Редовно тестване за чистота.

Онлайн поръчка


За да се възползваш от отстъпката от 5%, въведи промо код MIRA5 директно в сайта на доставчика. Направи го още сега от бутона по-долу:


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *