Завръщане към себе си – Аюрведа и йога ритрийт

В забързаното ежедневие и шума около нас, често забравяме да чуваме собствения си глас и да се свързваме с вътрешната си тишина!

Търсим себе си в ролите си, връзките, близките, а забравяме за съкровената връзка със собственото си Аз! Определяме се с етикети, титли и постижения, вместо да следваме вътрешния си глас!

В този Аюрведа и йога ритрийт ви каним на едно по-различно пътешествение, на свързване с вътрешната ни мъдрост и изначалната ни същност. На събуждане на женската ни енергия и сила, мир и светлина!

Дните ни ще бъдат тематични, посветени на различни теми, съпътстващи нашето вътрешно израстване.

 • Ще събудим вътрешния ни лечител с Аюрведа, Хомеопатия, Минерална терапия.
 • Ще получите ценни насоки как да се храните подходящо за вашия аюрведичен тип, как да се справяте със стреса в ежедневието и с промените в хормоналния баланс!
 • Ще се потопите в лечебната сила на билките, храните, подправките, минералните соли и хомеопатията!

Програмата ни ще включва дълбоко трансформиращи йога пътувания, включващи работа с дъха, техники от Кундалини и Крия йога, задълбочаващи връзката със сърцето Бхакти и Суфи практики, свободно движение и Хатха Виняса асани, споделяне на мъдрост, свещени ритуали, Ин йога сесии, звуколечение с тибетски купи и лечебни напеви на мантри край ритуалния огън.

Всичко това в подкрепяща среда на високи духовни вибрации, зареждащата сила на морето, уютни помещения за настаняване от природни материали и вкусно приготвена аюрведична храна

Уникална комбинация, която да катализира физически, енергиен и умствен рестарт, възстановявайки връзката ни с нашата истинна природа в цялата ù сияйност и интензивнoст.

Ритрийтът е подходящ за всички, поели по пътя на себепознанието и вътрешната трансформация!

Водещите на Аюрведа и йога ритрийт 

Мира е маг. фармацевт, класически хомеопат, натуропат и Аюрведа лечител. Повече от 20г. подкрепя жените, децата и семействата да се лекуват с природни методи, да са енергични, спокойни и балансирани.

Автор на книги за балансирано хранене, лектор на форуми за родители, създател на мастър класове за добро здраве и Академия за природна медицина! Вдъхновена от консултациите с много пациенти и от обученията си в различни методи, мисията на Мира е да има повече здрави семейства, да споделя, обучава и трансформира!

Ирена (Соумя Деви) е Мастър Йога учител, Ведически астролог и основател на Self-Mastery Academy. Преминава през множество обучения в Сатва Йога Академия, Ришикеш, Хималаите, където среща своя Гуру – Ананд Мехротра, който е уникален канал за хилядолетните практики на Хималайските йоги в най-автентичния им вид.

Организира групови часове, индивидуални сесии, духовно консултиране, Ведически астрологични анализи, специализирани уъркшопи и ритрийти.

Примерна програма (подлежи на промени):

 • 8:00-8:30ч. Чай и плодове
 • 8:30-9:30ч. Йога практика
 • 9.30-10.30ч. Лекция Аюрведа и Хомеопатия
 • 11:00ч. Закуско-обяд
 • 12:00-18:00ч. Свободно време за плаж, разходки и почивка
 • 18:30ч. Вечеря
 • 19:30ч. Лекция или разходка
 • 21:00ч. Хаван (огнен ритуал), споделяне на мъдрост, звуколечение с тибетски купи, киртан с жива музика и още много изненади

Мястото:

Къща Корабът на мечтите, Синеморец, уникално място, изцяло на наше разположение

 

Провеждане и такса за участие: 

 • 13-18 август 2024г.
 • 700лв при група до 10 участници, с 30% капаро до 31.05.2024
 • 750лв при записване след 31.05.2024 и само при условие, че има свободни места

Участието включва:

 • 5 нощувки
 • закуско-обяд и вечеря с аюрведична вегетарианска храна, напитки и плодове
 • всички практики и лекции

Условия за записване:

При отказ от събитието от страна на участника до 30 дни преди провеждането му, заплатеното капаро подлежи на възстановяване при удържане на 10 лв. административна такса.

При отказ от събитието от страна на участника от 30 до 10 дни преди провеждането му, заплатеното капаро не подлежи на възстановяване, но може да бъде прехвърлено на нов участник или за друга услуга на Мира Делчева.

   

  Запиши се за курса още сега!


  Желая да се абонирам за получаване на полезни статии и покани за събития два пъти месечно.

  Запознат съм и се съгласявам собщите условия и с политиката за защита на личните данни на настоящия уебсайт.

  0 коментара

  Остави коментар

  Искаш ли да се включиш в дискусията?
  Сподели още сега!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *