Клуб Здрави с Мира

Клуб Здрави с Мира е приключение за осъзнато и отговорно отношение към физическото и емоционалното ни здраве. Покана за използване на природна медицина вместо силни лекарства.

Гмуркане в морето от здравна информация, в което ще изплуваш зареден с много практически средства за подкрепа, профилактика и лечение.

Целта на клуба е да получиш практически знания и инструменти за справяне в различни ситуации, като подсилване на имунитета, вирусни заболявания, стрес и емоционален баланс, умно използване на пробиотици, балансирано хранене и много други.

Какво ще получиш
с участието си в Клуб Здрави с Мира?

Видео на месеца

Едно видео на месец по актуална здравна тема с практически примери за приложение на природни средства за профилактика и лечение. Това включва използване на минерални соли, хомеопатия, билки и добавки.

Рецепта на месеца

Рецепта/рецепти на месеца, свързани с темата. Рецептите ще включват примери за балансирано меню, лечебни рецепти при вирусни заболявания, подкрепящи детоксикацията и др.

Полезни материали

Статии и електронни книги по темите на Клуба, с допълнителна информация и практически съвети.

Достъп до затворена група

Участие в затворена група, за обмен на съвети и споделяне на резултати.

Безплатни консултации

Безплатни консултации в затворената група по темите на клуба.

Здравен консултант на разположение

Достъп до Мира като консултант на Клуба при здравни проблеми.

За кого е участието в клуба?

 • Ако искаш да имаш повече енергия и жизненост?
 • Ако искаш да приложиш лесни съвети за балансирано хранене в ежедневието си?
 • Ако искаш да имаш силен имунитет и да минаваш леко през вирусите?
 • Ако искаш природни решения за добро здраве?
 • Ако искаш да си спокоен и и да имаш емоционален баланс?
 • Ако искаш да подобриш здравето си и да профилактираш здравни проблеми?
 • Ако искаш да повишиш здравната си култура с практическа и добре поднесена информация за здравето ти?
 • Ако искаш да имаш доверен специалист, към който да се обръщаш при здравни предизвикателства?

Кои са първите шест теми в Клуб Здрави с Мира?

 1. Как да имаме силен имунитет и да преминаваме леко през боледуванията с природна медицина?
 2. Вирусни заболявания през зимата – профилактика и лечение.
 3. Как сами да съставим свое балансирано меню – кои са основните правила?
 4. Стрес и емоционален баланс – как да го постигнем с природни средства?
 5. Как да използваме умно и осъзнато пробиотици при различни състояния?
 6. Хранене и биологичен часовник – как да балансираме храненето според времето на активност на органите за оптимално храносмилане и усвояване на храната?

Клуб Здрави с Мира ще започне през септември 2022г!

   

  Заяви участие в клуба!


  Желая да се абонирам за получаване на полезни статии и покани за събития два пъти месечно.

  Запознат съм и се съгласявам собщите условия и с политиката за защита на личните данни на настоящия уебсайт.

  Отзиви от участници в мастър класове на Мира

  Искам да споделя моето вълнение и благодарност, за Мастър клас-а на Мира! Вярвам в този метод, защото го ползваме в моето семейство и за нас, и за детенце, и многократно съм се убедила в ефекта на Шуслеровите соли. Бях щастлива, когато видях, че Мира създава Мастър клас… очаквах тази среща с нетърпение! Благодаря ти, Мира!

  Благодаря Ви за изчерпателната инфорамация. Научих много нови неща. Използвам солите, когато някой вкъщи започне да се разболява, като ги давам на половин час и винаги действа. 🙂

  Мира, благодаря за курса и знанията, които ни предостави! Задълбочен и професионален мастър клас. С удоволствие бих взела участие в следващ. Предполагам, че има още много тънкости в приложението на солите и мехлемите! Мисля че, те са лесен и достъпен начин за лечение и профилактика!

  За мен провеждането на лекции, които са на запис е един от най-добрите методи за обучение. Учащият има възможност да ги гледа в удобно за него време, да връща и преглежда отново, да спира и да си води записки. Задаването на въпроси на e-mail по конкретни питания за учащия пък прави тези лекции много близки до индивидуалното обучение.

  Лекциите са приятни – лесни за слушане и разбиране, много добре систематизирани и представени, изчерпателни към основните детски и остри болести. Удобната им форма на провеждане – лекции на запис, е съчета с възможността за индивидуално задаване на въпроси и комуникация по e-mail. Горещо бих препоръчала курса на всяка майка, която проявява интерес към хомеопатията!

  Бъдейки човек с хронично гастроентерологично заболяване и вегетарианец от 12 г., обръщам сериозно внимание на храната си и начина, по който я консумирам. И въпреки това, имах моменти на дискомфорт и подуване, които не можех да си обясня какво ги причинява.

  Участието в курса “Добро храносмилане и натуропатия” и допълнителните консултации, които проведох с Мира, ми разясниха някои пропуски в моя режим, както и нови методи и суплементи, с които да подобря своя живот. Благодарна съм за добре поднесената и разбираема информация, за вниманието и отделеното време, защото ми бяха от истинска полза.

  Мира Делчева
  |

  Този уебсайт, съветите и услугите в него не заменят професионалното медицинско мнение и не са предназначени за диагностика и самолечение. Авторът не носи отговорност за Вашите действия, свързани с публикуваната в уебсайта информация. Текстовете в уебсайта са обект на авторско право и не могат да бъдат копирани и използвани без изричното съгласие и посочването на автора им.

  Изработка и поддръжка на Интернет уебсайтове, онлайн магазини и системи

  Съдържанието не може да се копира!