Вземи подарък достъп до електронните ми книги и получавай новости и съвети от тук

Запознат/а съм с общите условия и политиката на поверителност на настоящия сайт. Съгласен/а съм Мира Делчева, да обработва личните ми данни, като ги използва, за да ми изпраща информация и обучителни материали. Декларирам пълнолетие и и лично изпращам настоящото съгласие. Запознат съм с общите условия и политиката за защита на личните данни на настоящия сайт. Съгласен съм Абиком ООД, да обработва личните ми данни, като ги използва, за да ми изпраща информация и обучителни материали. Запознат/а съм, че мога да оттегля настоящето съгласие чрез натискането на линка за отписване, приложен във всяко писмо с информация, без това да влияе на законосъобразността на обработването на личните ми данни преди оттеглянето. Запознат/а съм с и правото си да подавам всякакви други искания във връзка с личните ми данни по имейл на mira@miradelcheva.com.

Как да се храним здравословно и балансирано

Практически наръчник, който ще ти даде ценни съвети от Аюрведичната медицина за балансирано и пълноценно хранене!

  • Кои храни са подходящи и е добре да присъстват в менюто?
  • Кои храни да се ограничат или да се избягват?
  • Вредни ли са мазнините?
  • Кои подправки са подходящи за всички?
  • Дали да се консумират сурови или сготвени храни?
  • Полезни ли са соковете и смутитата?

Петте стълба на съвършеното здраве

Написах този практически наръчник, за да ти споделя нещо ценно от моя опит като хомеопат и натуропат. В нея ще прочетеш моето отношение към здравето и идеи за подкрепа в твоя път към по-добро здраве и качество на живот.

Надявам се да ти е полезно и смислено, за да се вдъхновиш и да направиш промени, така че да имаш живота който искаш и заслужаваш. Ако имаш нужда от повече информация и подкрепа, насреща съм! Приятно четене!

Здравословно хранене на децата от 0 до 3 години

Този наръчник, който направихме по проект на Тръст за социална алтернатива и Мрежа за ранно детско развитие в ромска общност, ми е много на сърце. Всяко дете заслужава добър старт.

Създадохме наръчника с много внимание и грижа, със съвети и рецепти за добър старт и пълноценни знания. Искрено се надявам да ви е много полезен и да ви даде нужните знания и увереност, за да организирате добро и пълноценно хранене за вас и вашето бебе. Пожелавам успех и съм насреща при всякакви въпроси свързани с успешна и здрава бременност, хранене и отглеждане на здрави и щастливи деца!!! 🙂

Ревюта и мнения за книгите

Днес прочетох вашата книга, искам да изкажа моите благодарности и поздравления за положения труд!

Днес се почувствах малко по-щастлива, по-благодарна и по-полезна! Не спирайте да споделяте опит и знания, така помагате на много хора около вас!

Желая ви всичко най-добро, бъдете жива и здрава и много щастлива!

Благодаря от сърце! Успех в Добротворството!

Благодаря предварително! Благодаря, че те има! Благодаря, че те срещнах по Пътя!

С радост и нетърпение ще очаквам всяка новина от теб! Бъди жива, здрава и благословена! СВЕТЛИНА И ЛЮБОВ!

Благодаря, за възможността да се запозная с книгите, за мен ще бъде интересно да следя рубриките Ви!

Здравей, Мира,

Честито Рождество и благодаря за достъпа до твоите книги – нямам търпение да ги прочета.

Мил поздрав,

Здравейте, Мира!

Днес във Фейсбук ми се появи един пост от преди 7 години: “Аз не си спомням имената на петте най-богати хора…” Много ме беше впечатлил. И реших да проверя какво се е случило с авторката Мирослава Делчева. Така попаднах на Вашия сайт. Нали не бъркам, че сте същата Мира?

Убедена съм, че случайни неща няма. Защото снощи, докато се чудех какво да похапвам пред телевизора, се замислих, че имам нужда от промяна в храненето.

И ето че днес Ви открих. Днес денят ми започна с нови интересни хора, които ме карат да се усмихвам.

Пожелавам си успех по пътя с Вас!

Много благодаря! Бъди много здрава и много щастлива. Желая ти успех и много сполука в личен и професионален план. Бъди благословена. Благодаря!

Сърдечно Ви благодаря за вниманието и човечността!

Здравейте, благодаря за възможността да се запозная с тези книги. Освен, че имам постоянния проблем с отслабването, винаги съм се интересувала от връзката между простичко казано мислите, храната и здравето и холистичните начини за превенция и преодоляване на заболяванията. Желая здраве и късмет!

Благодаря за информацията и книгата! Поздрави и успех!!!

Мира, много ти благодаря за книгата! Нямам търпение да я започна. Пожелавам ти здраве и много късмет!

Благодаря Ви, прекрасно написано, желая много успехи по този път…

Благодаря много!!! Повечето препоръки спазвам и се радвам, че съм на прав път. Желая Ви много успехи и дай Боже да “събудите ” повече хора за нормалния, истинския начин на живот!

Здравейте, Мира!

Искам да Ви благодаря за книгата и всички полезни съвети в нея. Заинтересуваха ме шуслеровите соли, понеже не съм ползвала. С описаните в книгата средства и начини експериментирам и вече нивото на осъзнатост от какво има нужда тялото (физическо, емоционално, ментално и спиритуално) е по-високо. Мога да споделя с Вас, че етеричните масла като ароматерапия и лекарства и звукотерапия ми помагат също за постигане на баланс и хармония.

Най-много ми хареса идеята за намиране на нещо, което да ни вдъхновява и мотивира всяка сутрин. Това е сега моето ново предизвикателство.

В библиографичното описание видях, че се занимавате с намиране на стратегии за пацифистично решаване на конфликтни ситуации. Моята професия е учител по физическа култура и аз също експериментирам с различни програми. Още един път благодаря много,

Мира Делчева
|

Този уебсайт, съветите и услугите в него не заменят професионалното медицинско мнение и не са предназначени за диагностика и самолечение. Авторът не носи отговорност за Вашите действия, свързани с публикуваната в уебсайта информация. Текстовете в уебсайта са обект на авторско право и не могат да бъдат копирани и използвани без изричното съгласие и посочването на автора им.

Изработка и поддръжка на Интернет уебсайтове, онлайн магазини и системи

Съдържанието не може да се копира!