Емоционално грамотни деца

Как да отглеждаме емоционално грамотни деца? – безплатен уебинар

Емоциите определят голяма част от поведението ни като възрастни.

Начинът по който ги преработваме и реагираме на тях се определя от модела, който сме възприели като деца. Затова е изключително важно като родители, да възпитаваме в децата си отношение към емоциите, което да ги подкрепи в израстването и превръщането им в емоционално интелигентни възрастни.

Как да възпитаваме емоционално грамотни деца е уебинар, който представя ролята на емоциите в живота на детето и емоционалната грамотност – умението да разпознаваме и назоваваме емоциите и да ги свързваме с потребностите и възможността да общуваме чрез емпатия в контекста на философията за Ненасилствена комуникация.

Основни акценти

  • Защо е важно децата да изразяват емоциите си?
  • До какво водят неизразените емоции?
  • Как да свържем емоциите с потребностите на детето и да бъдем емпатични родители?
  • Как да подкрепим децата си да развият емоционална грамотност?

За кого е този курс?

Ако си родител, който осъзнава важността на емоционалното здраве и на емоционалната интелигентност за това да имаме здрави, успешни и щастливи деца, то този уебинар е точно за теб и ще ти даде практически идеи и насоки, как да подкрепиш тези умения у децата си!


Аз съм Мира Делчевахолистичен фармацевт, специалист по класическа хомеопатия, натуропатия, детско хранене, чревно здраве и обучител по емоционално здраве. Моята мисия е да подкрепям семействата в грижата за здравето и качеството на живот, така че да развият пълния си потенциал. Вярвам, че здравето е комбинация от начин на живот, хранене, движение, профилактика на стреса и използвам природни, щадящи методи за грижа. Мога да съм ти полезна с информативни статии, обучения, програми и индивидуални консултации!

Безплатни онлайн книги! Повече за мен!Може би ще ти е интересно?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *