Пролетно презареждане

За да сме здрави, енергични и в хармония е важно да следваме природните биоритми и цикли, както са го правили нашите прадеди от хиляди години.

Ако зимата е сезона на прибиране навътре, преоценка и преосмисляне на житейския път, то пролетта е времето за обновление, растеж, развитие, енергизиране и действие.

В този уебинар ще се потопим в познанията на китайската традиционна медицина и природните науки за подкрепа на здравето. Ще научим кои са активните органи през пролетта и как да подкрепим детоксикацията на организма от натрупаните токсини през зимата.

  • Ще научите практични и лесни методи за енергизиране и повишаване на жизнеността и настроението.
  • Кои са храните, подкрепящи детоксикацията и работата на черния дроб и жлъчния мехур?
  • Кои Бахови есенции ще ви помогнат да се справите с умората и депресивните настроения?
  • Кои етерични масла да използвате за пролетно презареждане?

Кога: 6 март, 19.30-21.00, пред вашия компютър

Водещ: Мира Делчева, холистичен здравен консултант, маг. фармацевт, класически хомеопат, натуропат, Бахов консултант. Мисията на Мира е да помага на семействата да са по-здрави, енергични, спокойни, така че да развият пълния си потенциал. В консултирането си използва различни природни методи за подобряване на здравето, качеството на живот, емоционалното състояние и преодоляване на стреса, препоръки за подобряване на храненето и начина на живот.

Регистрация от тук!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *