Хомеопатия за майки

Онлайн курс за най-честите проблеми при децата

Ако сте от тези щастливци, които използват хомеопатия за децата и цялото семейство, не сте виждали антибиотици и лекарства от много време и се стремите да се лекувате с природни средства.

Ако сте насъбрали много хомеопатични лекарства и се чудите защо едно и също средство се пие един път за кашлица. Следващият път за болки в стомаха или отит. Ако искате да се ориентирате за какво се използва едно или друго лекарство.

Ако все още в началото на всяка настинка и грип се чудите какво да давате, с какво да започнете, ако ви е трудно да се ориентирате кое лекарство за какво е.

Хомеопатия за майки е курс за родители и не само родители, но за всички които се лекуват с хомеопатия и шуслерови соли. И искат повече яснота, дълбочина и разбиране как действат лекарствата, каква е дозировката, кога се използва едно или друго лекарство.

Замислен като поредица от 4 видеа, курса ще ви даде повече увереност и спокойствие при началото на заболяванията и инструменти за справяне. Не е нужно да имате голям опит с хомеопатично лечение, курса е подходящ и за начинаещи.

Какви са акцентите:

 • Хомеопатична философия. Защо само едно лекарство? Остри и хронични болести и разлики в предписанието.
 • Дозировка – чудото на най-малката доза. Колко често се дават хомеопатичните лекарства? Разлика между лекарствата – остри и хронични лекарства.
 • Приложение на хомеопатични лекарства при остри състояния като температура, кашлица, грип, отит, бронхит, травми, повръщане, диария и др. остри ситуации.
 • Шуслерови соли и други природни средства за подкрепа.

Какво ще получите:

 • Над 4 часа видео презентация с много теория и практика как работи хомеопатията и как да я използвате в различни ситуации.
 • Възможност да зададете въпросите си и да получите консултация по имейл.
 • Включване в затворена група във Фейсбук.
 • Електронни книги за използване на етерични масла и шуслерови соли в домашната аптечка.

Такса за участие

120лв, 20% отстъпка при регистрация и заплащане до 31-и май, 100лв 

Обратна връзка от участници:

Мария Ф.

„Така проведен курса, удовлетвори желанието ми за получаване на нова информация за хомеопатията. За мен беше най-интересна темата за приложение на самите лекарства и шуслеровите соли. Курса обхвана всички теми, които ме интересуват. Цялата информация е изчерпателна и е подредена последователно. Да, вече съм препоръчвала курса и отново бих го препоръчала.“

Наталия Д.

“Много удобно беше, че получавах записи с лекциите без нужда да съм на определено място в определено време. Много хубава презентация. Препоръчвам курса, много добър курс за хората, които наистина ползват често хомеопатия, особено майките с малките деца. Това е полезно за тях, защото при лекуването с хомеопатия основната роля е на лекаря. Евентуално, ако няма връзка с него, много е добре родителите да знаят какво могат да дадат на децата си при острите состояния. Този курс ви дава възможност да бъдете сами лекари за своите деца в такиви моменти.”

Лора Ст.

“Курсът беше изключително интересен и полезен. За мен беше важно да науча, че хомеопатичните лекарства не се дават постоянно и без препоръка от специалист. Както и че преди да се излекува пациента, има хомеопатично влошаване. Бих препоръчала курса, защото ми беше много полезен. Научих много за самото хомеопатично лечение – начало, протичане и резултати. Благодаря ти, Мира!”

Десислава Т.

“За мен провеждането на лекции, които са на запис е един от най-добрите методи за обучение. Учащият има възможност да ги гледа в удобно за него време, да връща и преглежда отново, да спира и да си води записки. Задаването на въпроси на e-mail по конкретни питания за учащия пък прави тези лекции много близки до индивидуалното обучение.

Лекциите са приятни – лесни за слушане и разбиране, много добре систематизирани и представени, изчерпателни към основните детски и остри болести. Удобната им форма на провеждане – лекции на запис, е съчета с възможността за индивидуално задаване на въпроси и комуникация по e-mail. Горещо бих препоръчала курса на всяка майка, която проявява интерес към хомеопатията!”

   

  Запиши се за курса още сега!


  Желая да се абонирам за получаване на полезни статии и покани за събития два пъти месечно.

  Запознат съм и се съгласявам собщите условия и с политиката за защита на личните данни на настоящия уебсайт.

   

  0 коментара

  Остави коментар

  Искаш ли да се включиш в дискусията?
  Сподели още сега!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *