Училище за здраве

Живеем в света на информацията, но колкото и вълнуващо да е това е и доста объркващо. Ако искаме да сме здрави и да се грижим за себе си и близките си, често е трудно да отсеем коя информация е важна и достоверна. Има безкрайно много диети и съвети за хранене. Стотици методи за лечение и противоречиви мнения и тенденции.

Създадох Училище за здраве за да ви подам ръка в морето от здравна информация и да ви споделя част от моите 17 години опит и търсения в сферата на здравето, фармацията и алтернативната медицина.

Фокусът ни ще бъде превенция и грижа, защото голяма част от заболяванията са предотвратими ако променим начина си на живот и живеем балансирано и осъзнато.

Курсът ще представи съвременни тенденции, както и познания от древната китайска медицина. Ще включва съвети от водещи световни експерти в областта на храненето, чревното здраве, хормоналния баланс и алтернативната медицина.

Програма

10.02.18, 10.00 – 12.30

Балансирано хранене – как с помощта на здравословното хранене да поддържаме своето здраве, тонус и енергия. Различни видове диети и тяхното приложение – безглутенова, вегетарианска, палео, кетогенна, GAPS и др. Хранене според сезонните и дневни цикли и биоритми.

10.02.18, 13.00 – 15.30

Чревно здраве – ще изследваме съвременните достижения на науката за важността на микробите в червата за здравето, имунната система и превенцията срещу заболявания. Как да се храним подходящо, за да имаме добър чревен микробиом? Как да използваме пробиотици и пребиотици в ежедневието?

11.02.18, 10.00 – 12.30

Емоционално здраве – голяма част от заболяванията се появяват в резултат от стрес и емоционални кризи. Как да се справяме с емоциите си и предизвикателствата по-успешно, така че да запазим своя баланс и здраве? Кои природни методи и кои техники ни помагат да имаме емоционален баланс?

11.02.18, 13.00 – 15.30

Подкрепа с природни средства – как да използваме ефективни и безопасни средства като билки, етерични масла, хомеопатия, Бахови есенции, Шуслерови соли при различни емоционални, физически оплаквания и ежедневни ситуации.

Този курс е за вас ако:

  • Искате да подобрите здравната си култура
  • Искате да профилактирате заболявания и да запазите здравето си
  • Искате да подобрите настоящото си здравословно състояние
  • Интересувате се от алтернативни и холистични методи
  • Искате да се погрижите за емоционалния си баланс
  • Искате да научите как да прилагате природни методи в ежедневието си

Провеждане: събота и неделя, 10 и 11 февруари 2018г. от 10.00ч до 15.30ч

Такса за участие:

  • Tакса за ранна регистрация и заплащане до 27 януари 2018 – 125лв
  • Регистрация след 27 януари – 150лв

Лектор: Мира Делчева, холистичен здравен консултант, маг. фармацевт, класически хомеопат, натуропат, Бахов консултант. Мисията на Мира е да помага на семействата да са по-здрави, енергични, спокойни, така че да развият пълния си потенциал. В консултирането си използва различни природни методи за подобряване на здравето, качеството на живот, емоционалното състояние и преодоляване на стреса, препоръки за подобряване на храненето и начина на живот.

Записване за курсаВашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *