Училище за здраве

Обучителен курс за превенция и грижа за здравето на семейството

Живеем в света на информацията, но колкото и вълнуващо да е това е и доста объркващо. Ако искаме да сме здрави и да се грижим за себе си и близките си, често е трудно да отсеем коя информация е важна и достоверна. Има безкрайно много диети и съвети за хранене. Стотици методи за лечение и противоречиви мнения и тенденции.

Създадох Училище за здраве за да ви подам ръка в морето от здравна информация и да ви споделя част от моите 17 години опит и търсения в сферата на здравето, фармацията и алтернативната медицина.

Фокусът ни ще бъде превенция и грижа, защото голяма част от заболяванията са предотвратими ако променим начина си на живот и живеем балансирано и осъзнато.

Курсът ще представи съвременни тенденции, както и познания от древната китайска медицина. Ще включва съвети от водещи световни експерти в областта на храненето, чревното здраве, хормоналния баланс и алтернативната медицина.

Програма

6.10.18, 10.00 – 12.30

Балансирано хранене – как с помощта на здравословното хранене да поддържаме своето здраве, тонус и енергия. Различни видове диети и тяхното приложение – безглутенова, вегетарианска, палео, кетогенна, GAPS и др. Хранене според сезонните и дневни цикли и биоритми.

6.10.18, 13.00 – 15.30

Чревно здраве – ще изследваме съвременните достижения на науката за важността на микробите в червата за здравето, имунната система и превенцията срещу заболявания. Как да се храним подходящо, за да имаме добър чревен микробиом? Как да използваме пробиотици и пребиотици в ежедневието?

7.10.18, 10.00 – 12.30

Емоционално здраве – голяма част от заболяванията се появяват в резултат от стрес и емоционални кризи. Как да се справяме с емоциите си и предизвикателствата по-успешно, така че да запазим своя баланс и здраве? Кои природни методи и кои техники ни помагат да имаме емоционален баланс?

7.10.18, 13.00 – 15.30

Подкрепа с природни средства – как да използваме ефективни и безопасни средства като билки, етерични масла, хомеопатия, Бахови есенции, Шуслерови соли при различни емоционални, физически оплаквания и ежедневни ситуации.

Този курс е за вас ако:

  • Искате да подобрите здравната си култура
  • Искате да профилактирате заболявания и да запазите здравето си
  • Искате да подобрите настоящото си здравословно състояние
  • Интересувате се от алтернативни и холистични методи
  • Искате да се погрижите за емоционалния си баланс
  • Искате да научите как да прилагате природни методи в ежедневието си

Провеждане: събота и неделя, 6 и 7 октомври 2018 г. от 10.00ч до 15.30ч

Такса за участие:

  • Tакса за ранна регистрация и заплащане до 28 септември 2018 – 125 лв
  • Регистрация след 28 септември – 150 лв

Лектор: Мира Делчева, холистичен здравен консултант, маг. фармацевт, класически хомеопат, натуропат, Бахов консултант. Мисията на Мира е да помага на семействата да са по-здрави, енергични, спокойни, така че да развият пълния си потенциал. В консултирането си използва различни природни методи за подобряване на здравето, качеството на живот, емоционалното състояние и преодоляване на стреса, препоръки за подобряване на храненето и начина на живот.

Записване за курса


Запознат съм и се съгласявам собщите условия и с политиката за защита на личните данни.


Аз съм Мира Делчевахолистичен фармацевт, специалист по класическа хомеопатия, натуропатия, детско хранене, чревно здраве и обучител по емоционално здраве. Моята мисия е да подкрепям семействата в грижата за здравето и качеството на живот, така че да развият пълния си потенциал. Вярвам, че здравето е комбинация от начин на живот, хранене, движение, профилактика на стреса и използвам природни, щадящи методи за грижа. Мога да съм ти полезна с информативни статии, обучения, програми и индивидуални консултации!

Безплатни онлайн книги! Повече за мен!Може би ще ти е интересно?

1 коментар за “Училище за здраве

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *