Алергии при децата

Как да запазим децата здрави?

За здравето на децата се говори много и все повече родители подхождат отговорно и осъзнато, търсейки природни методи за подкрепа и профилактика. Същевременно все по-сериозни заболявания се появяват в ранна детска възраст. Все повече деца имат оплаквания като атопичен дерматит, алергии, астма, хранителни алергии и нарушен чревен микробиом.

В тази среща-дискусия ще обърнем внимание на съвременни аспекти в детското здраве, като връзки между имунната система, храносмилателната система с нейната чревната микрофлора, алергиите и природните средства за повлияване и подкрепа.

Ще поговорим за:

 • Чревно здраве – влияние на чревната флора от микроорганизми за поддържане на добро здраве и предпазване от заболявания. Пробиотици и пробиотични храни. Пребиотици.
 • Aлергиите – какви видове са, какви са причините за поява и какъв е холистичния подход към тях. Хранителни непоносимости – скритите алергии.
 • Холистични методи за профилактика и лечение – да стимулираме лечителните способности на организма вместо да потискаме симптомите.

Заповядай да обсъдим всичко което те вълнува във връзка със здравето на децата и какви са възможностите на хомеопатията, натуропатията и др. природни методи за подкрепа.

Водещ: Мира Делчева, холистичен здравен консултант, маг. фармацевт, класически хомеопат, натуропат, Бахов консултант. Мисията на Мира е да помага на семействата да са по-здрави, енергични, спокойни, така че да развият пълния си потенциал. В консултирането си използва различни природни методи за подобряване на здравето, качеството на живот, емоционалното състояние и преодоляване на стреса, препоръки за подобряване на храненето и начина на живот.

 • 2 ноември, 11.00-13.00 ч.
 • Къщата на София, Лозенец, ул. Миджур 12
 • Такса за участие: 25лв.
 • Местата са ограничени, нужна е предварителна регистрация!

 

   

  Запиши се за курса още сега!


  Желая да се абонирам за получаване на полезни статии и покани за събития два пъти месечно.

  Запознат съм и се съгласявам собщите условия и с политиката за защита на личните данни на настоящия уебсайт.

  0 коментара

  Остави коментар

  Искаш ли да се включиш в дискусията?
  Сподели още сега!

  Вашият коментар

  Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *